Rode Zee - Speciale Aanbiedingen Hotel & Duikpakket Prijzen - Bootduiken & Cursussen Contact Ons
PADI Scuba Diving Center Red Sea PADI Scuba Tauchzentrum am Roten Meer PADI Centres de plongées en Mer Rouge

Rode Zee SCUBA Duikvakanties in Sharm el Sheikh Egypte


Over Ons - Red Sea Divers International in Sharm el Sheikh is gelegen op Oriental Rivoli Hotel & Spa in Na'ama Bay.Over ons
Informatie en overzicht over het Egyptische volk, taal, cultuur en economie.Over Egypte
Informatie over de Zuid-Sinaï mariene park reservaten, met inbegrip van de wereldberoemde Ras Mohamed National Park, plus de Ras Abu Galum en Nabq Bay beheerd resource beschermde gebieden.Mariene Reservaten in Zuid-Sinai
Ecologische informatie over Ras Mohamed Nationaal Park - Huis van Shark Reef & Yolanda, Anemone City, Shark Observatory, Jackfish Alley, Ras Za'tar, Ras Ghazlani, en andere bekende duikplekken.Ras Mohamed Nationaal Park
Dagtochten naar Dahab, de thuisbasis van de wereldberoemde Blue Hole en Canyon duikstekken zijn mogelijk, gevolgd door een verse zeevruchten lunch bij Al Copones en tijd om te winkelen.Over Dahab Bedoeien Dorp
De Hyperbare Medische Kamer ligt direct tegenover het Travco Marina met wereldberoemde artsen die gespecialiseerd zijn in duik geneeskunde.Hyperbare Medische Kamer
Weer de status en uitgebreide prognoses met inbegrip van water-en luchttemperatuur, windsnelheid, en zonuren voor de belangrijkste toeristische resorts - Sharm el Sheikh, Cairo, Hurghada en Marsa AlamWeersverwachting & Status

Divers International, biedt accommodatie voor duikers bij Oriental Rivoli Hotel in Na'ama Bay tegen speciale gereduceerde tarieven voor ons duikcentrum. Zie onze nieuwe website van het bedrijf zonder flitser menu's!

Easy Divers, now Red Sea Scuba, biedt een aparte boot die uitsluitend bestemd is voor duikers, zodat gecertificeerde duikers bezoeken alleen de beste duiklocaties, tijdens het snorkelen en DSD worden uitgevoerd op een andere boot op geschikte locaties! Zie onze nieuwe website van het bedrijf zonder flitser menu's!
 
  Wrak Duikplekken van de Rode Zee   Duiken Schema in Sharm el Sheikh Liveaboard Cruise Routes

Referral Programma’s PADI Referral Programma’s

Duur: 2 - 3 dagen

PADI Referral Programma’s met Divers InternationalReferral cursussen zijn voor diegenen die een deel van de PADI Open Water duiker cursus al hebben gedaan en verder willen met deze cursus, of voor diegenen die een deel van een beginnerscursus hebben gedaan met een andere organisatie dan PADI en nu verder willen met PADI.

PADI Referral Cursus: De typische referral cursus is voor diegenen die de theorie en de zwembad sessies al hebben afgesloten. Het enige wat nog gedaan moet worden zijn de 4 open water duiken. Vaak gebeurd dit met mensen uit gebieden waar het buitenwater koud is of waar weing zicht is.

Ook als je een Discover Scuba Diving (DSD) programma hebt gevolgt in de laatste 12 maanden en je wilt doorgaan met de PADI Scuba duiker cursus of met de PADI Open Water duiker cursus dan hoef je niet nog eens de lessen te volgen die je al hebt gedaan.

Opwaardering van Scuba Duiker tot Open Water Duiker: Deze cursus is bedoeld voor diegenen die al gecertificeerd zijn als Scuba Duiker en graag de Open Water Duiker licentie willen behalen.

Van Non-PADI tot PADI: Dit is voor diegenen die bij elke andere organisatie een duikcursus gevolgd hebben en nu verder willen met een PADI duikcursus. We zullen vaststellen wat het niveau is en van daaruit verder gaan.

Ervaren Duiker Programma: is voor diegenen die ervaring hebben met duiken in vakanties of via het leger of andere, zonder dat ze een brevet hebben. Als deze duiken gedocumenteerd zijn kunnen deze als credits worden gezien voor de Open Water duiker cursus. Samen met de instructeur wordt er een programma gemaakt dat gebaseerd is op de gepresenteerde documentatie en gedemonstreerde vaardigheden.

Elke referral cursus kan dus verschillend zijn en we zullen ter plekke bekijken welke het best geschikt is voor jou. Niet elke referral cursus bestaat uit dezelfde sessies. Je kunt ons natuurlijk altijd even een mailtje sturen zodat we je een antwoord op maat kunnen geven.

Vereisten:

  • Minimum leeftijd 10 jaar.
  • Documentatie van je ervaringen.
Startpagina   |   Weersverwachting   |   Reisinformatie   |   Links   |   Sitemap   |   Contact    Volg ons op Twitter: Divers International maakt tweets over de gebeurtenissen in Egypte en reisinformatie voor uw vakantie naar Egypte    Vind ons op Facebook: Divers International Facebook-pagina heeft foto's van de boten, hotels en onderwater leven in zee.