Rode Zee - Speciale Aanbiedingen Hotel & Duikpakket Prijzen - Bootduiken & Cursussen Contact Ons
PADI Scuba Diving Center Red Sea PADI Scuba Tauchzentrum am Roten Meer PADI Centres de plongées en Mer Rouge

Rode Zee SCUBA Duikvakanties in Sharm el Sheikh Egypte


Over Ons - Red Sea Divers International in Sharm el Sheikh is gelegen op Oriental Rivoli Hotel & Spa in Na'ama Bay.Over ons
Informatie en overzicht over het Egyptische volk, taal, cultuur en economie.Over Egypte
Informatie over de Zuid-Sinaï mariene park reservaten, met inbegrip van de wereldberoemde Ras Mohamed National Park, plus de Ras Abu Galum en Nabq Bay beheerd resource beschermde gebieden.Mariene Reservaten in Zuid-Sinai
Ecologische informatie over Ras Mohamed Nationaal Park - Huis van Shark Reef & Yolanda, Anemone City, Shark Observatory, Jackfish Alley, Ras Za'tar, Ras Ghazlani, en andere bekende duikplekken.Ras Mohamed Nationaal Park
Dagtochten naar Dahab, de thuisbasis van de wereldberoemde Blue Hole en Canyon duikstekken zijn mogelijk, gevolgd door een verse zeevruchten lunch bij Al Copones en tijd om te winkelen.Over Dahab Bedoeien Dorp
De Hyperbare Medische Kamer ligt direct tegenover het Travco Marina met wereldberoemde artsen die gespecialiseerd zijn in duik geneeskunde.Hyperbare Medische Kamer
Weer de status en uitgebreide prognoses met inbegrip van water-en luchttemperatuur, windsnelheid, en zonuren voor de belangrijkste toeristische resorts - Sharm el Sheikh, Cairo, Hurghada en Marsa AlamWeersverwachting & Status

Divers International, biedt accommodatie voor duikers bij Oriental Rivoli Hotel in Na'ama Bay tegen speciale gereduceerde tarieven voor ons duikcentrum. Zie onze nieuwe website van het bedrijf zonder flitser menu's!

Easy Divers, now Red Sea Scuba, biedt een aparte boot die uitsluitend bestemd is voor duikers, zodat gecertificeerde duikers bezoeken alleen de beste duiklocaties, tijdens het snorkelen en DSD worden uitgevoerd op een andere boot op geschikte locaties! Zie onze nieuwe website van het bedrijf zonder flitser menu's!
 
  Wrak Duikplekken van de Rode Zee   Duiken Schema in Sharm el Sheikh Liveaboard Cruise Routes

Gevorderde Training voor hulpdiensten - Rescue Cursus en Emergency First Responder (PADI EFR Cursus)

Rescue Training Rescue Training en First Responder Cursussen

Duur: 2-4 dagen

Rescue Training en First Responder CursussenDeze cursus is gemaakt om je kennis en kunde omtrent veilig duiken uit te breiden. Het is de eerste keer dat de aandacht uitgaat naar de andere duikers. Je leert hoe je anderen kunt helpen in geval van problemen en hoe je deze problemen kunt voorkomen. Tijdens deze cursus zullen we dieper en specifieker ingaan op de duiktheorie en praktijk voor reddingsduikers.

Gedurende de trainingssessies zul je de nieuw geleerde theorie in praktijk brengen. Tijdens deze cursus zijn er scenario's die je met je buddy of instructeur zult uitvoeren.

Rescue Training en First Responder CursussenDe Emergency First Response (EFR) is de cursus die vooraf gaat aan de reddingsduiker cursus. De EFR cursus geeft je algemene kennis over eerste hulp maar ook leer je over beademingstechnieken, hartmassage, het toedienen van zuurstof. Deze kennis is essentiëel voor de reddingsduikerscursus, het maakt het compleet. Aan het eind van deze cursus ben je een goed getainde reddingsduiker. Dit is een serieuze cursus, maar het is zeker ook een cursus waar je veel plezier aan zult beleven.

Gedurende deze cursus zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:

Academisch
zelfredding en duikersstress, eerste hulp voor duikers, noodgevallen management en aanbevelingen hoe om te gaan met je uitrusting.

Watervaardigheden
zwemmend en niet zwemmend assisteren, duiker in paniek, problemen onder water, vermiste duiker procedures, bewusteloze duiker aan de oppervlakte, beademing in het water, verwijderen van uitrusting tijdens de beademing, uit het water helpen van een noodgeval.

Alle studenten die de cursus doen bij Red Sea Diving International hebben de mogenlijkheid op de locale recompressie kamer te bezoeken, om zo meer te weten te komen over de behandeling van duikongevallen.

Vereisten:

  • PADI Advanced Open Water Duiker of een gelijkwaardig brevet. (gelijkwaardig = brevettering die verder gaat dan beginners niveau en met minstens 20 gelogde duiken en je moet kunnen aantonen dat je ervaring hebt in diepduiken en navigatie duiken).
  • Voor de brevettering moet je kunnen aantonen dat je een erkent E.H.B.O. diploma hebt met reanimatie- en beademingstechnieken en dat niet ouder is dan 2 jaar. (PADI Emergency First Response voldoet aan deze vereiste – ook een Rode Kruis of Oranje Kruis brevet voldoet aan deze eisen.
  • Minimum leeftijd: 12 jaar
Startpagina   |   Weersverwachting   |   Reisinformatie   |   Links   |   Sitemap   |   Contact    Volg ons op Twitter: Divers International maakt tweets over de gebeurtenissen in Egypte en reisinformatie voor uw vakantie naar Egypte    Vind ons op Facebook: Divers International Facebook-pagina heeft foto's van de boten, hotels en onderwater leven in zee.