Rode Zee - Speciale Aanbiedingen Hotel & Duikpakket Prijzen - Bootduiken & Cursussen Contact Ons
PADI Scuba Diving Center Red Sea PADI Scuba Tauchzentrum am Roten Meer PADI Centres de plongées en Mer Rouge

Rode Zee SCUBA Duikvakanties in Sharm el Sheikh Egypte


Over Ons - Red Sea Divers International in Sharm el Sheikh is gelegen op Oriental Rivoli Hotel & Spa in Na'ama Bay.Over ons
Informatie en overzicht over het Egyptische volk, taal, cultuur en economie.Over Egypte
Informatie over de Zuid-Sinaï mariene park reservaten, met inbegrip van de wereldberoemde Ras Mohamed National Park, plus de Ras Abu Galum en Nabq Bay beheerd resource beschermde gebieden.Mariene Reservaten in Zuid-Sinai
Ecologische informatie over Ras Mohamed Nationaal Park - Huis van Shark Reef & Yolanda, Anemone City, Shark Observatory, Jackfish Alley, Ras Za'tar, Ras Ghazlani, en andere bekende duikplekken.Ras Mohamed Nationaal Park
Dagtochten naar Dahab, de thuisbasis van de wereldberoemde Blue Hole en Canyon duikstekken zijn mogelijk, gevolgd door een verse zeevruchten lunch bij Al Copones en tijd om te winkelen.Over Dahab Bedoeien Dorp
De Hyperbare Medische Kamer ligt direct tegenover het Travco Marina met wereldberoemde artsen die gespecialiseerd zijn in duik geneeskunde.Hyperbare Medische Kamer
Weer de status en uitgebreide prognoses met inbegrip van water-en luchttemperatuur, windsnelheid, en zonuren voor de belangrijkste toeristische resorts - Sharm el Sheikh, Cairo, Hurghada en Marsa AlamWeersverwachting & Status

Divers International, biedt accommodatie voor duikers bij Oriental Rivoli Hotel in Na'ama Bay tegen speciale gereduceerde tarieven voor ons duikcentrum. Zie onze nieuwe website van het bedrijf zonder flitser menu's!

Easy Divers, now Red Sea Scuba, biedt een aparte boot die uitsluitend bestemd is voor duikers, zodat gecertificeerde duikers bezoeken alleen de beste duiklocaties, tijdens het snorkelen en DSD worden uitgevoerd op een andere boot op geschikte locaties! Zie onze nieuwe website van het bedrijf zonder flitser menu's!
 
  Wrak Duikplekken van de Rode Zee   Duiken Schema in Sharm el Sheikh Liveaboard Cruise Routes

PADI Open Water Duiker Course met Rode Zee Divers International in Sharm el-Sheikh Egypte

PADI Open Water Cursus 3-4 dagen vanaf slechts 280 Euro! - klik hier om te boeken ! - E-MAIL ONS
Dagelijks duiken vanaf slechts 39 Euro per dag voor 2 bootduiken! - klik hier om te boeken ! - E-MAIL ONS
Voor speciale prijzen op duikpakketten & PADI-cursussen klik hier om te E-MAIL ONS !

Cursus PADI Open Water Duiker Cursus PADI Open Water Duiker

Duur: 3 - 4 dagen

De cursus Open Water Duiker is gemaakt voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met de duiksport. Gedurende deze 3 – 4 daagse cursus zul je van een niet-duiker veranderen in een duiker met een PADI "Gold Palm" Open Water Diver brevet, dat wereldwijd het meest populaire en het meest erkende brevet is in de duiksport.

Leren duiken - PADI Open Water Duiker Curses met Divers Internatonal in Sharm el-Sheikh, EgypteDe standaard Open Water Diver cursus bestaat uit 5 theorie lessen, 5 bijbehorende zwembadsessies, en 4 duiken in de zee. De theorielessen worden gehouden in een goed uitgerust air-geconditioneerd klaslokaal in een van onze 3 duikscholen. Afhankelijk van welke duikschool je komt, hebben we of een 1,5 meter tot 3,5 meter diep zwembad of je gaat direct van het zandstrand de zee in om daar in het ondiepe te oefenen - omringd door allerlei tropische vissen. De open water trainingsduiken worden of vanaf het strand of vanaf de boot gemaakt.

Of je nu vanaf de boot of het strand duikt, je zal elke duik genieten van de prachtige vissen en koralen die de Rode Zee je te bieden heeft. Je zal de nieuw geleerde theorie en oefeningen in de praktijk brengen tijdens deze 4 open water duiken onder begeleiding van de instructeur. De cursus wordt afgesloten met een eindexamen om zeker te zijn dat je alles goed begrepen hebt. De instructeur zal je hierna je Open Water Duiker brevet geven. Hierna ben je vrij om de wijde wereld in te trekken en kan je met elke andere gebrevetteerde duiker duiken.

Aan het begin van de cursus zal je moeten laten zien hoe goed je kunt zwemmen. We laten je dan 200m zwemmen en je moet in staat zijn om 10 minuten op een plek aan de oppervlakte te blijven.

Het PADI Open Water Duiker boek en de PADI Open Water Duiker video's zijn noodzakelijk voor elke cursus.


We bieden je 3 mogelijkheden aan om de PADI Open Water Duiker cursus te volgen:

Optie 1:
De standard Open Water Duiker cursus is de basis manier om de Open Water Duiker cursus te volgen. Dit houd in: 5 theorie sessies in de klas met na elke video een kleine test om te zien of je alles begrepen hebt. Elke fout beantwoorde vraag zal worden uitgelegd door de instructeur. En vervolgens ga je het zwembad in om een aantal oefeningen te doen en om te leren omgaan met de nieuw geleerde informatie. Vervolgens ga je de zee in voor het grote werk om al het geleerde in de praktijk te brengen. Wees gerust, het meest van de tijd in de zee zul je niet doorbrengen met oefeningen, maar met lekker rondzwemmen en met het genieten van de geweldige onderwater wereld.

Optie 2:
De Fast Track Course is ideaal voor mensen die een actieve vakantie willen. Je hebt dan al alle theorie thuis gedaan en de instrukteur hoeft alleen maar te testen of je het geleerde begrepen hebt. Dit betekent dat je al je vakantietijd kunt besteden aan de actie en dus de praktijk. Het zwembad en de zee in en genieten maar! In plaats van 3 tot 4 dagen cursus wordt het een 2 tot 3 dagen cursus. Dit spaart je 1 dag die je daarna extra kunt besteden aan bijvoorbeeld het duiken vanaf de boot. Je kunt dit bereiken door:

  1. Het Open Water Duiker boek te lezen en de vragen die aan het eind van elk hoofdstuk staan te beantwoorden. En kijken naar de Open Water Duiker video's.
  2. Het bekijken en volgen van de multimedia DVD en daarna maak je bijbehorende vragen. Je kunt ons bellen of mailen voor meer informatie hierover.

Bij aanvang van de cursus zal de instructeur de gemaakte vragen nakijken en hij/zij zal je alles uitleggen wat je niet begrepen hebt en/of wat je fout beantwoord hebt. Dan wordt het de hoogste tijd om te duiken. Verder zal alles volgens de standaard cursus verlopen. Na het succesvol afronden van de cursus zal de instructeur je het Open Water Diver brevet uitschrijven.

Optie 3:
Als je wat meer luxe wil gedurende je vakantie, dan kun je de cursus Open Water Duiker prive doen. Lekker op je eigen tempo met een prive instructeur. Alle aandacht is alleen op jou gericht en de instrukteur kan je alle informatie in alle rust en kalmte uitleggen. Terwijl de standaard cursus tot 8 studenten telt, ben je nu alleen (of met een vriend/vriendin) met de instructeur.

Vereisten:

Minimum leeftijd 10 jaar, zonder een voorgeschiedenis van asthma of andere ademhalingsproblemen.

Startpagina   |   Weersverwachting   |   Reisinformatie   |   Links   |   Sitemap   |   Contact    Volg ons op Twitter: Divers International maakt tweets over de gebeurtenissen in Egypte en reisinformatie voor uw vakantie naar Egypte    Vind ons op Facebook: Divers International Facebook-pagina heeft foto's van de boten, hotels en onderwater leven in zee.