Rode Zee - Speciale Aanbiedingen Hotel & Duikpakket Prijzen - Bootduiken & Cursussen Contact Ons
PADI Scuba Diving Center Red Sea PADI Scuba Tauchzentrum am Roten Meer PADI Centres de plongées en Mer Rouge

Rode Zee SCUBA Duikvakanties in Sharm el Sheikh Egypte


Over Ons - Red Sea Divers International in Sharm el Sheikh is gelegen op Oriental Rivoli Hotel & Spa in Na'ama Bay.Over ons
Informatie en overzicht over het Egyptische volk, taal, cultuur en economie.Over Egypte
Informatie over de Zuid-Sinaï mariene park reservaten, met inbegrip van de wereldberoemde Ras Mohamed National Park, plus de Ras Abu Galum en Nabq Bay beheerd resource beschermde gebieden.Mariene Reservaten in Zuid-Sinai
Ecologische informatie over Ras Mohamed Nationaal Park - Huis van Shark Reef & Yolanda, Anemone City, Shark Observatory, Jackfish Alley, Ras Za'tar, Ras Ghazlani, en andere bekende duikplekken.Ras Mohamed Nationaal Park
Dagtochten naar Dahab, de thuisbasis van de wereldberoemde Blue Hole en Canyon duikstekken zijn mogelijk, gevolgd door een verse zeevruchten lunch bij Al Copones en tijd om te winkelen.Over Dahab Bedoeien Dorp
De Hyperbare Medische Kamer ligt direct tegenover het Travco Marina met wereldberoemde artsen die gespecialiseerd zijn in duik geneeskunde.Hyperbare Medische Kamer
Weer de status en uitgebreide prognoses met inbegrip van water-en luchttemperatuur, windsnelheid, en zonuren voor de belangrijkste toeristische resorts - Sharm el Sheikh, Cairo, Hurghada en Marsa AlamWeersverwachting & Status

Divers International, biedt accommodatie voor duikers bij Oriental Rivoli Hotel in Na'ama Bay tegen speciale gereduceerde tarieven voor ons duikcentrum. Zie onze nieuwe website van het bedrijf zonder flitser menu's!

Easy Divers, now Red Sea Scuba, biedt een aparte boot die uitsluitend bestemd is voor duikers, zodat gecertificeerde duikers bezoeken alleen de beste duiklocaties, tijdens het snorkelen en DSD worden uitgevoerd op een andere boot op geschikte locaties! Zie onze nieuwe website van het bedrijf zonder flitser menu's!
 
  Wrak Duikplekken van de Rode Zee   Duiken Schema in Sharm el Sheikh Liveaboard Cruise Routes

Duikvakanties - Leer Duiken met Divers International in de Rode Zee, Sharm el-Sheikh, Egypte

PADI Scuba Diver Cursus 2 dagen vanaf slechts 185 Euro! - klik hier om te boeken ! - E-MAIL ONS
PADI Open Water Cursus 3-4 dagen vanaf slechts 280 Euro! - klik hier om te boeken ! - E-MAIL ONS
Dagelijks duiken vanaf slechts 39 Euro per dag voor 2 bootduiken! - klik hier om te boeken ! - E-MAIL ONS
Voor speciale prijzen op duikpakketten & PADI-cursussen klik hier om te E-MAIL ONS !

Discover Scuba Diving Discover Scuba Diving
PADI Scuba Diver Cursus PADI Scuba Diver Cursus
PADI Open Water Cursus PADI Open Water Cursus


Programma voor beginners Programma voor beginners

PADI Duiken Cursussen voor Beginners met Divers InternationalEr is geen groter avontuur dan duiken. Als je het duiken ontdekt, zul je aan een avontuur beginnen dat spannend is en je zult een enorme vrijheid ervaren onder water. De rust en de stilte zullen je overweldigen en nog enthousiaster maken. Of het nu de allereerste keer is dat je duikt of je bent al een ervaren duiker, Red Sea Diving International biedt voor iedereen PADI cursussen op maat aan. Van PADI cursussen voor beginners tot PADI cursussen voor hen die eraan denken om professioneel te gaan duiken. Elke cursus die gegeven wordt heeft internationale erkenning die je toestaat om overal ter wereld deel te nemen aan vervolgopleidingen in de duiksport. Ook kun je met deze licentie overal duikuitrusting huren of je fles laten vullen en deelnemen aan duikaktiviteiten van elke duikvereniging. Het enige wat je nodig hebt is een lokale oriënteringsduik van het nieuwe duikgebied.

Als je nog nooit eerder hebt gedoken, wil je het misschien eerst een keer proberen in het zwembad. Je kunt altijd meedoen met de vrije duikoefeningen die we dagelijks organiseren in het zwembad. Onze instructeurs spreken meerdere spraken en zullen er zorg voor dragen dat je een positieve ervaring opdoet. Het is een eenvoudige en snelle manier om te zien of het duiken iets voor jou is. Er zijn geen oefeningen, gewoon lekker rondzwemmen en blijven ademhalen natuurlijk. Als je het leuk vindt, kan je wellicht meedoen aan de mini cursus Discover Scuba Diving. Dit houdt in dat je na een korte tekst en uitleg het zwembad ingaat waar je een aantal basistechnieken leert beheersen en kunt wennen aan de uitrusting en aan het ademen onder water en vervolgens ga je de zee in om een heuse duik te maken. Dit alles natuurlijk onder de directe begeleiding van een instructeur. Na het afsluiten van dit programma heb je krediet opgebouwd voor de PADI Open Water Diver cursus of de PADI Scuba Diver cursus. Dit houd in dat je de gedane sessies niet nog eens hoeft te doen wanneer je een van deze cursussen start. Vraag je instructeur voordat je start voor meer informatie.

Bubble Maker Voor diegenen die nog geen 10 jaar zijn Voor diegenen die nog geen 10 jaar zijn, maar die wel al heel graag willen duiken is er een programma dat 'Bubble Maker' heet. Dit is een programma voor als je 8 of 9 jaar oud bent. Je krijgt de mogenlijkheid om te leren duiken, eerst in het zwembad of in de zee waar de omstandigheden identiek zijn als in het zwembad.

De populairste cursus die je kunt doen is de PADI Open Water Diver cursus. De Professional Association of Diving Instructors – PADI – heeft een programma samen gesteld die wereldwijd exact hetzelfde is. Of je deze cursus nu in Nederland, Australië of in Egypte doet, het enige verschil zijn de omstandigheden, de prijs en de instructeur. PADI heeft een wereldwijde standaard ingesteld voor duikcertifikaties en binnen deze standaard kun je binnen 3 tot 5 dagen je eerste officiële duikbrevet halen.

Onze duikcentra 'Red Sea Divers International-Na'ama Bay' en 'Red Sea Divers International-Sharks Bay' en 'Red Sea Divers International-Nabq Bay' in Sharm el Sheikh zijn onderscheiden als "Gold Palm Instructor Development Center" en onze 5 Sterren standaards zullen je zeker stellen van een hoge kwaliteit en professionaliteit in onderwijs.

PADI duikcentrum in Sharm el Sheikh, duikschool aan de Rode Zee, duikcursussen en bootsafaris, vakantie in Egypte.Als een Gold Palm IDC centrum, worden we erkend door PADI als een hoog kwaliteits duikcentrum dat volgens de hoogste standaards en normen professionele duikopleiding geeft. Bij Red Sea Diving International werken professionele instructeurs die je in de volgende talen kunnen onderrichten:

 • Engels
 • Duits
 • Nederlands
 • Scandinavisch
 • Tjechisch/Slowaaks
 • Turks
 • Grieks
 • Frans
 • Italiaans
 • Spaans
 • Russisch
 • Pools
 • Servisch
 • Arabisch

De faciliteiten van alle Red Sea Divers International centra hebben luchtgekoelde klaslokalen met TV en DVD spelers. Elk duikcentrum heeft gloednieuwe uitrusting van topmerken zoals: TUSA, Sherwood, Aqua-Lung en Scuba-Pro. In alle beginners cursussen en gevorderde cursussen is duikuitrusting inbegrepen (tot niveau van rescue duiker). De trainingen worden allemaal vanaf onze eigen stranden gegeven direct voor bij de duikschool. Elk duikcentrum heeft zijn eigen zwembad waar ook trainingssessies gegeven kunnen worden.

Alle trainingsduiken worden gegeven of vanaf onze eigen stranden of je kunt mee op een van onze eigen boten voor je open water duiken. Direct tijdens je cursus zal je zo al kunnen genieten van de wonderen van de Rode Zee. Als je klaar bent met je cursus zal je van ons een "Gold Palm" PADI licensie krijgen.

Startpagina   |   Weersverwachting   |   Reisinformatie   |   Links   |   Sitemap   |   Contact    Volg ons op Twitter: Divers International maakt tweets over de gebeurtenissen in Egypte en reisinformatie voor uw vakantie naar Egypte    Vind ons op Facebook: Divers International Facebook-pagina heeft foto's van de boten, hotels en onderwater leven in zee.