Rode Zee - Speciale Aanbiedingen Hotel & Duikpakket Prijzen - Bootduiken & Cursussen Contact Ons
PADI Scuba Diving Center Red Sea PADI Scuba Tauchzentrum am Roten Meer PADI Centres de plongées en Mer Rouge

Rode Zee SCUBA Duikvakanties in Sharm el Sheikh Egypte


Over Ons - Red Sea Divers International in Sharm el Sheikh is gelegen op Oriental Rivoli Hotel & Spa in Na'ama Bay.Over ons
Informatie en overzicht over het Egyptische volk, taal, cultuur en economie.Over Egypte
Informatie over de Zuid-Sinaï mariene park reservaten, met inbegrip van de wereldberoemde Ras Mohamed National Park, plus de Ras Abu Galum en Nabq Bay beheerd resource beschermde gebieden.Mariene Reservaten in Zuid-Sinai
Ecologische informatie over Ras Mohamed Nationaal Park - Huis van Shark Reef & Yolanda, Anemone City, Shark Observatory, Jackfish Alley, Ras Za'tar, Ras Ghazlani, en andere bekende duikplekken.Ras Mohamed Nationaal Park
Dagtochten naar Dahab, de thuisbasis van de wereldberoemde Blue Hole en Canyon duikstekken zijn mogelijk, gevolgd door een verse zeevruchten lunch bij Al Copones en tijd om te winkelen.Over Dahab Bedoeien Dorp
De Hyperbare Medische Kamer ligt direct tegenover het Travco Marina met wereldberoemde artsen die gespecialiseerd zijn in duik geneeskunde.Hyperbare Medische Kamer
Weer de status en uitgebreide prognoses met inbegrip van water-en luchttemperatuur, windsnelheid, en zonuren voor de belangrijkste toeristische resorts - Sharm el Sheikh, Cairo, Hurghada en Marsa AlamWeersverwachting & Status

Divers International, biedt accommodatie voor duikers bij Oriental Rivoli Hotel in Na'ama Bay tegen speciale gereduceerde tarieven voor ons duikcentrum. Zie onze nieuwe website van het bedrijf zonder flitser menu's!

Easy Divers, now Red Sea Scuba, biedt een aparte boot die uitsluitend bestemd is voor duikers, zodat gecertificeerde duikers bezoeken alleen de beste duiklocaties, tijdens het snorkelen en DSD worden uitgevoerd op een andere boot op geschikte locaties! Zie onze nieuwe website van het bedrijf zonder flitser menu's!
 
  Wrak Duikplekken van de Rode Zee   Duiken Schema in Sharm el Sheikh Liveaboard Cruise Routes

PADI duikcentrum en duikschool in Sharm el Sheikh en aan de Rode Zee, in de Zuid Sinai, Egypte

Duikers Internationale aanbieden duikcursussen en bootsafaris, en vakantie in Egypte. Dit is Sinai

Het Sinai schiereiland is de poort tussen Afrika en Azië geweest aangezien onheuglijk en een slagveld millennia lang regeel.Het Sinai schiereiland is de poort tussen Afrika en Azië geweest aangezien onheuglijk en een slagveld millennia lang regeel. Gewaardeerde voor zijn strategische positie en mineraalrijkdom, wordt Sinai ook door ongelijksoortige cultuur als de plaats van de openbaring van God naar Moses, de zwerftocht van Exodus en de vlucht van de Heilige Familie vereerd. Toen Burton Bernstein schreef, is het aangeraakt worden, alles bij elkaar door meest van Westelijke en Nabije Oostelijke geschiedenis, zowel eigenlijk als mythisch".

Hoewel voornamelijk wildernis, kijkt Sinai veel te dramatisch - en te mooi - als "24 000 vierkante mijlen van niets ontslagen te worden".Hoewel voornamelijk wildernis, kijkt Sinai veel te dramatisch - en te mooi - als "24 000 vierkante mijlen van niets ontslagen te worden". De binnenkante van Zuidelijk Sinai is een dor maanlandschap van getande bereiken die Mount Sinai en Heilige het Klooster van Catherine koesteren, waar pelgrims de Stappen van Berouw van de plaats van de Brandende Bush naar de top klimmen waar de God de Tien Geboden bezorgde. Verdere noorden, lijkt op de enorme Wildernis van de Zwerftocht streepte een Jackson Pollock doek met kleur en en ingeprente met tank wegen. Verre bronnen en welige oases kunnen door kameel tocht of jeep safari's gebereikt worden en kunnen sommige inzichten in Bedoeïen cultuur verzorgen worden. Vooral, nochtans, heeft het zuiden het lokmiddel van voortreffelijke koraal riffen en tropische vis in de Golf van Aqaba, een van de fijnste duiken en snorkelen van terreinen in de wereld. De strandtoevlucht aan Sharm El sjeik, Na'ama baai, cateren Dahab en Nuweiba naar iedere smaak en budget, Van Sharm El sjeik naar Na'ama Baai kan u ook expedities naar de diepste riffen van Egypte en het mest aquatische leven aan Ras Mohamed , een minischiereiland aan de zuidelijke fooi van Sinai maken. Noordwesten van hier, De Golf van Suez kameraden door vergelijking met zijn oostelijke tegenhanger - er zijn geen riffen en enkel weinige plaatsen om de bezoeker te interesseren. Noordelijke Sinai wordt door bijna geen Westelijke toeristen bezocht. Een onvruchtbare kustlijn, die u nauwelijks vluchtig van de weg kijkt , het heeft een enkele stad en focus in El Arish, een gelegde rug indien conservatieve plaats met een palm fringed strand en Bedoeïen markt.

Sinai , het land van dorre wildernis en mystieke schoonheid bestaat uit ruwe bergen tussen de Golf van Suez en Aqaba. Deze bergen vormen rijen van granieten muren die kleur met elk voorbijgaand uur veranderen. Deze kustlijnen ontmoeten aan Ras Mohamed in de Rode Zee, waar riffen van prachtige koraal leugen slechts onder de oppervlakte van het water.

De Sinai heeft een heel lange geschiedenis en een beschaving die ons nemen, steunen naar de Pharaonic tijden. Het is waar Isis door reisde om Osiris te zoeken naar. De Farao's stelden de godin Hathor aan het hoofd van dit heilige deel van hun land aan. Zij onttrokken daarvan goud, koper en turkoois die de naam van "Het land van Turkoois" gerechtvaardigd heeft.

Sinds de dagen van de Farao's hebben legers dit strategische schiereiland als een brug tussen Azië en Afrika gebruikt. Sommige van de routes door de noordelijke woestijn, die door de Koning Thutmose III van Egypte gekruist wordt om Palestijn en Syrië in de 15de eeuw de B.C aan te vallen werd opnieuw in 1967 door Israëlische tanks aanvoerend de andere weg overgetekend.

Alexander marcheerde het Geweldige door Sinai in 332 B.C om Egypte te veroveren, als Amr Ibn El marcheerde Als in 639 om Islam naar Afrika te brengen. Turkse Sultan Selim het Onverbiddelijke gekruiste in 1517 om Egypte deel van Ottoman Rijk te maken. Napoleon Bonaparte veegde door in 1799 tijdens zijn korte avonturen in het Middenoosten.

Het is ook in Sinai dat God zichzelf naar Moses in het wonder van de Brandende Bush openbaarde en bestel hem om Egypte terugkeren naar en breng de Kinderen van Israël om Horeb om Te Bestijgen om hem te dienen.

Startpagina   |   Weersverwachting   |   Reisinformatie   |   Links   |   Sitemap   |   Contact    Volg ons op Twitter: Divers International maakt tweets over de gebeurtenissen in Egypte en reisinformatie voor uw vakantie naar Egypte    Vind ons op Facebook: Divers International Facebook-pagina heeft foto's van de boten, hotels en onderwater leven in zee.